Хотел Снежанка

Семеен Хотел Снежанка


Семеен Хотел Снежанка е добър избор за настаняване в София за всеки, който търси уют, комфорт и достъпни цени за нощувка в самото подножие на Витоша. Хотелът е разположен в центъра на кв. Драгалевци, само на 2 км от лифта за ски пистите и е удобна начална точка за планински туризъм през всеки сезон. Бързият достъп до центъра на София и атрактивните цени, превръщат хотела и в добър избор за настаняване на делови гости на столицата.

Семеен Хотел Снежанка рзполага с 4 двойни стаи,3 тройни стаи и една четворна стая,разположени на три етажа, с малка лятна градина, която предлага прохлада и свежест през топлите дни и вечери. На партера е разположен кафе-бар с битов интериор, а на първия и втория етаж на сградата се намират осемте стаи за гости, предлагани от хотела. На разположение на посетителите са също така денонощна рецепция, факс, копиране.

Стаи за гости

Семеен Хотел Снежанка разполага с 4 двойни стаи,3 тройни стаи и една четворна стая с комфортно и функционално обзавеждане. За приятния престой на гостите във всяко помещение са осигурени следните удобства: телевизор с кабелна телевизия, телефон, безплатен Wi-Fi интернет, климатик, централно парно отопление, самостоятелна баня с душ.Забележителности и развлечения.

Драгалевци е красив, тих и спокоен квартал на София в подножието на Витоша. Заради това си разположение той е удобен изходен пункт за туризъм в планината през всеки сезон. През топлите месеци Витоша примамва с множество маркирани маршрути за кратки и дълги пешеходни преходи, посещения на природни забележителности, пикници и разходки. През зимата планината предлага и отлични условия за ски и зимни спортове. Семеен Хотел Снежанка е добра отправна точка за посещение на Драгалевския манастир Успение Богородично.

image

Комфорт и достъпни цени за нощувка